Verse pizza’s recht uit de oven

M&M’s Warme bakker & Belegde broodjes - Pizza’sDe allerlekkerste verse pizza’s in Kinrooi? Die vindt u bij M&M’s Bakkerij & broodjes natuurlijk! Dagelijks schuiven hier de lekkerste verse pizza’s uit de oven. U heeft de keuze: klassiek belegd, met vlees,  of groenten,... maar altijd even lekker! Bij M&M’s Bakkerij & broodjes kunt u pizza bestellen of af te halen of om ter plaatse te nuttigen in de verbruikszaal. Op zoek naar een plek voor een snelle hap of om even met vrienden samen te komen? M&M’s Bakkerij & broodjes in Kinrooi (Limburg) is the place to be. Ontdek zeker en vast ook de belegde broodjes en andere specialiteiten!

Huisbereide pizza’s en spaghetti

De pizza’s van M&M’s Bakkerij & broodjes worden vers en in huis bereid met de allerlekkerste ingrediënten. Ze zijn steeds +/- 24cm groot en worden rijkelijk belegd. Heeft u vragen of wenst u een pizza te bestellen? Contacteer M&M’s Bakkerij & broodjes!

Assortiment pizza’s

Margarita   € 6,25
Bolognese   € 6,75
Ham   € 6,75
Hawaï (ham en ananas)   € 7,25
Salami   € 6,75
Salami pikant (salami, chorizo, rode uitjes)   € 7,50

Champignons

  € 6,75
Taco (gekruid gehakt, ijsbergsla, huisbereide knoflooksaus)  

€ 7,75

 

Groot Klein
Spaghetti bolognese € 8,00 € 6,25
Spaghetti bolognese + brood en kaas € 9,00 € 7,25
Spaghetti bolognese pikant ( met chorizo) € 8,75 € 7,00
Spaghetti bolognese pikant ( met chorizo) + brood en kaas € 9,75 € 8,00
extra portie stokbrood € 0,75  
extra bakje kaas € 0,75  

Andere lekkernijen

M&M’s Bakkerij & broodjes staat niet alleen bekend voor de overheerlijke verse pizza’s, ook het assortiment belegde broodjes is de moeite waard om te ontdekken. Er zijn ook warme broodjes, hamburgers en bun’s te verkrijgen. M&M’s Bakkerij & broodjes is makkelijk toegankelijk en beschikt bovendien over een ruime parking en WIFI in de zaak. Betaling kan cash, via bancontact of Payconic.