Culinaire hoogtepunten ontdekken

M&M’s Warme bakker & Belegde broodjes - Specialiteiten M&M’s Bakkerij & broodjes is dé referentie in Kinrooi (Limburg) voor tal van specialiteiten en lekkernijen. Laat uw gasten echte culinaire hoogtepunten beleven en kies voor verfijnde patisserie en lekkere Limburgse vlaai of voor belegde broodjes of een verse pizza van bij M&M’s Bakkerij & broodjes.

Huisspecialiteiten

Maarten en Marie Jeanne zorgen ervoor dat het volledige assortiment in de bakkerij steeds dagvers is en bereid wordt met de allerbeste ingrediënten. De ambachtelijke aanpak zorgt er bovendien voor dat de smaak onevenaarbaar is! Kies voor één van de vele huisspeciliateiten en bezorg uw gasten onvergetelijke culinaire hoogtepunten. In Kirnooi zorgt M&M’s Bakkerij & broodjes dat u altijd scoort bij uw bezoek!

Eén van de huisspecialiteiten is zonder meer het overheerlijke ‘Olijven stokbrood Mexicano M&M’s!’ Het knapperige olijfbrood wordt rijkelijk belegd met mexicano, ruccola, andalouse, curry ketchup, augurk en gebakken uitjes. Een echte lekkernij om van te smullen!

Bestelling plaatsen

M&M’s Bakkerij & broodjes in Kinrooi (Limburg) levert ook aan huis of aan bedrijven. Wenst u een bestelling te plaatsen voor broodjes, pizza’s of patisserie? Dat kan heel eenvoudig via het contactformulier, telefoon, sms of whatsapp! Maarten en Marie Jeanne doen onmiddellijk het nodige voor u!

M&M’s Bakkerij & broodjes is makkelijk toegankelijk en beschikt bovendien over een ruime parking en WIFI in de zaak. Betaling kan cash, via bancontact of Payconic.